STADEX Photo & Event Győr - Reklámfotó, termékfotó, rendezvényfotó, légifotó, rendezvényszervezés, kiállításszervezés nemcsak Győrben és a régióban.

Minőségi fotók & Profi rendezvényszervezés.

 
 

Rendezvényszervezés

Itt jó helyen jár, itt megszervezzük az életét!
 
Több éves szakmai tapasztalatunk, számos rendezvény, konferencia, üzleti találkozó és családi események, esküvők teljeskörű lebonyolítása áll a háttérben.
 
Elégedett ügyfelek, résztvevők, cégek és családok, üzleti és baráti kapcsolatok visszajelzései bizonyítják a sikeres szervezést.
Ugye nem az Ön rendezvényén szeretne próbálkozni a technikával, az étellel, a zenésszel, fotóssal és soroljam még? Átélt már olyan rendezvényt, ahol a nyitóbeszéd pár-perces technikai szünettel kezdődött, ahol pocsék volt a kávé, ízetlen a hús, a zene táncolhatatlan, és a fehér menyasszonyi ruha sárga a kapott a fotón?
 
A szakszerű, kipróbált és bizonyított szervezés mindennek az alapja.
 
Hogy mi mindenre gondoljon?
  • A megfelelő helyszín, az összhangot tükröző dekoráció, az ültetőkártya,és díszítőelemek ízléses harmóniájára
  • A technikai megoldások (erősítés, kivetítés, tolmácstechnika) profizmusára, a táncolható és élvezhető zenekar kiválasztására
  • A praktikus ötletek, gazdaságos, de minőségi kiegészítő kellékek, ajándékok, szórakoztató műsorok, önálló produkciók szervezésére
  • Az esemény megörökítéséül szolgáló fotók, videók professzionális rögzítésére
  • És egy szervezőre, aki leveszi a szervezés terhét az Ön válláról, és csak a sikeres rendezvény élményét nyújtja
Igen, itt érdeklődjön!
Személyes egyeztetésünkhöz kérem időben jelentkezzen, hiszen így számíthat szakértő támogatásunkra, ötleteinkre, és igényeinek megfelelő teljesítésére.
 
Igen, itt megszervezzük az életét!
  • társas rendezvények, esküvőszervezés
  • üzleti találkozók, tréningek
  • konferenciák, kiállítások teljes körű lebonyolítása a regisztrációtól a záróparti elhagyásáig
 

YAMAHA Roadshow - Győri rendezvény megszervezése

 
Néhány éve Győrött járt a Yamaha Roadshow. A területfoglalási engedély beszerzésétől a műsorok megszervezéséig, a hírdetések kivitelezésig mindent a Stadex  Rendezvényszervező bonyolított. megszerveztünk például egy élő rádiós bejelentkezést is, fellépő művész volt Nagy Balázs.
 
 

Tudományos Ülés - Konferencia Hotel, Győr

 
A Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Tudományos ülését szerveztük és rendeztük 2009-ben. A meghívók kiküldése, visszigazolások rendszerezése, szállásfoglalás, catering, majd pedig a kikapcsolódás komplett lebonyolítása volt a feladatunk. A rendezvényt a győri Konferencia Hotelba szerveztük, adottságai kiválóak voltak egy ilyen jellegű rendezvény lebonyolítására. A levezető programban városnézés, majd egy kis szerencsejáték -persze játékpénzzel - szerepelt. A rendezvény zenés, táncos vacsorával zárult.
 
 
 
STADEX Photo & Event Győr - Reklámfotó, termékfotó, rendezvényfotó, légifotó, rendezvényszervezés, kiállításszervezés nemcsak Győrben és a régióban.
STADEX Photo & Event
+36 70/286-3665
+36 70/391-8836
 
 
STADEX Photo & Event Győr - Reklámfotó, termékfotó, rendezvényfotó, légifotó, rendezvényszervezés, kiállításszervezés nemcsak Győrben és a régióban.

STADEX Photo & Event | +36 70/286-3665 | +36 70/391-8836 | info@stadex.hu